Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Ned med Cæsear og Los Amigos

Posted by preikestolengamers den 19. juli 2009

Ferietid….

Folk er bortreist og dagene blir lange. Godt da at Even returnerer til siviliserte strøk og joiner Philip i en omgang brettspill.

Ave Cæsar ble testet, og alle ble advart mot Joan sin allerede legendariske tabbe med å glemme å hylle Cæsar når en gå i depotet. Med kun 3 spillere ble det ikke på langt nær så tett som det blir med flere, dermed kom de fleste til mål. Black ant trakk det lengste strået, Even fulgte tett etter, mens Philip (Young ant ????) stoppet……….. på feltet før målstreken. DNF – did not finish til de andres store tilfredstillelse 🙂

De unge er fulle av kunnskapstørst og dermed ble endelig plasten sprettet på New Amigos – English. Even ville gå rett på ekspert, men ble prettet ned på middels. der endte også Philip, mens Black ant gikk på ekspert. Noen ganger ble det stemt over forslag som Philip gikk tapende ut av – til de to andres store jubel. Mye moro var det også med forlagene på kortene om hvordan norsk-engelsken skulle uttales. Men spillet fløt godt, og lærdommen gled inn. Til slutt bikket klokken halv tolv, og spillet ble avsluttet uten en vinner. men morro og lærerikt var det !
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: