Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Styremøte i PG!

Posted by preikestolengamers den 7. mai 2009

Sveinmain hadde innkalt til styremøte på kort varsel hos Black ant for en gjennomgang av økonomi, medlemslister og spillinnkjøp. Hollender hadde fått bollefri, og ble med på og legge viktige føringer i en stor organisasjon. Det ble mye debatt og Sveinmain kjørte igjennom noen simpelt flertallsavgjørelser noe som skapte store reaksjoner rundt bordet, og for å unngå håndgemeng tok Black ant frem ei flaske med Rom, og det hele roet seg og alle ble venner igjen. Selv om styremøtet begynte sent 22.00, så hadde ikke en kommet på styremøte bare for å styre. Spill måtte på bordet, og denne gangen falt valget på Attika. Les mer om spillet på vår spill-analyse-link!!! http://pg-spillrefleksjoner.blogspot.com/2008/12/uke-50-attika.html

Denne gangen spilte vi det riktig, dvs. at en kan plassere brikker direkte på bordet når en trekker, hvis en har ressurser til det. Som vanlig når vi spiller Attika så prøver alle å gå for seier ved å forbinde helligdommer. Black ant måtte flere ganger avskjæres av Hollender, da Sveinmain overlot ryddejobben til han. Hollender viste kløkt og la ut nye landområder på en slik måte at Sveinmain ikke kunne legge landområder slik han ville. Men med mye strev var Sveinmain bare en bydel fra seier, men han fikk ikke lagt da han manglet de riktige kortene på hånden for å klare dette. Spillet ebbet ut og det ble første mann til å få alle brikkene sine på brettet istedet da helligdommene umulig kunne knyttes sammen. Hollender lå meget bra an, men Sveinmain kunne igjen klare å vinne ved å få riktig inntrukne kort. Men den gang ei. Fru fortuna blåste Hollenders vei denne kvelden og han tok seieren hjem.

1. Hollender
2. Sveinmain
3. Black ant
Styremøtet ble en suksess, økonomien i organisasjonen er reddet, medlemsmassen stabil og nye brettspillinvisteringer er satt på dagsorden. Men foreløbig mangler det nok noen tusen for at styret skal bli sponset en studietur til Essen, desverre….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: