Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Vind i seilene hos PG♦♦

Posted by preikestolengamers den 3. februar 2009

Reklamer

2 kommentar to “Vind i seilene hos PG♦♦”

  1. Gneis said

    Hei PG!Tusen takk for glimrende blogging nok en gang. Det er en fryd å lese, se og oppleve spillkveldene deres på denne måten. Nesten som å være tilstede. (Tror jeg.) Og gratulerer med stadig nye oppmøterekorder – hvor vil det ende? Eller – vil det ende i det hele tatt?I kveld (ons 4.2.) var vi 8 stk som koste oss i Den Økumeniske Brettspillforeningen, fordelt på to bord. Også her spilte vi Alhambra, og beste mann ble Kirill med 114 p. Jeg ble jo derfor nysgjerrig på hvilke summer deres bord endte opp på, men det ble dessverre ikke registrert. Hva med å gi bord nr. 2 en liten notisblokk for å sikre at ingen data går tapt? Selv om all spilling er uhøytidelig, er det jo alltid gøy å sammenligne resultater. :-DLykke til videre, og keep on blogging! Det blir lest!hilsen Gneis, brettspillfersking.

  2. Takk for at du liker bloggen vår, Gneis! At data går tapt skal selvfølgelig ikke skje, beklager. Så skal sjekke med Black ant om han har poengsummene og rekkefølgen lagret på haddisken sin. Hvis ikke, skal vi selvfølgelig unngå dette neste gang:-) Mulig det er at vi ikke er vant med så stort oppmøte, og det å spille på to bord som forvirrer oss, men neste gang skal det ikke glippe! Black ant er fortiden på jobb på Danskebåten, men er tilbake på fredag i frisk og rask tilstand håper vi. Så håper vi han kan oppdatere resultatene i løpet av helga, hvis han husker de.Hilsen Sveinmain

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: