Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Uten sammenligning forøvrig:Fredagspill er for gode naboer!

Posted by preikestolengamers den 4. august 2008

Hva gjør en når kona får besøk sent en fredag? Fyller bagen med noen spill og stikker til naboen. Cartagena 2 var kjøpt inn og måtte testes ut med skikkelig motstand. I dette sjørøverspillet skulle vi ta oss til byen å heise flagget. Uten sammenligning forøvrig ikke ulikt kaptein Sabeltann og hans menn i kjuttavika. Jeg var de tøffe gutta i Pirates of caribbien, mens Black ant var Sabeltann og hans menn. Sabeltann slet med å få orden på mannskapet sitt, mens de tøffe caribbiengutta jobbet godt som et team. Uten sammenligning forøvrig så slet Sabeltann voldsomt med både disiplin og samhandling såpass at han kom seg alt for sent til kjuttavika og ikke klarte å røve skatten denne gangen heller.

Som du ser over var det en fornøyd vinner. Etter dette skulle vi, Black ant og jeg, uten sammenligning forøvrig ta turen til verdens mest populere fjell for tiden K2. Sveinmain tegnet fjellet med sine kunstneriske evner mens Black ant fant frem terninger. Så var det bare å uten sammenligning forøvrig å gjøre som klatrere flest: Cant stop! Sveinmain hadde på klatre-laget sitt middelmådige klatre som Erling K. og Stein P. Mens Black ant hadde uten sammenligning forøvrig tatt med seg klatrerne Rolf B. og Arne jr. som begge skulle vere meget dyktige. Mens Sveinmain klatret sikkert og kontrollert, og tok gode pauser innimellom, så startet heller Black ant litt sent for han ville heller klatre på de rutene Sveinmain allerede hadde lagt opp til. Tidspresset økte, og uten sammenligning forøvrig, så datt både Arne jr. og Rolf ned fra fjellet opptil flere ganger, før spillet var over og Sveinmain hadde vunnet. Black ant startet umiddelbart uten sammenligning forøvrig å klage på at Sveinmain hadde satt tauene feil, og også at han hadde brukt for korte tau osv. Men en dreven fjellklatrer som Black ant gir seg ikke for det. Drevet av håpet om å få til en vellykket ekspedisjon og spillets motto Cant Stop, ville han nok en gang ta turen opp K2. Uten sammenligning forøvrig, så ble dette som tatt ut fra en hollywoodfilm av ypperste merke. En blanding av Cliffhanger og Vertical limits. Men istedet for å ta med seg vakre damer som i Vertical limits, hadde han tatt med Cecilie som igjen ville prøve seg på dette fjellet. Klok av skade og selvfølgelig som de fleste klartrere har, uten sammenligning forøvrig, litt kalkulert hell ala Stallone hengende etter 2 fingre i cliffhanger så kom han seg til toppen før Sveinmain, og kunne heise det norske flagget, endelig vere popstjerne for en dag, og nyte kjendisfølelsen og uten sammenligning forøvrig, dyrke sitt eget ego. Black ant kunne dermed fornøyd gå å legge seg i et passe illeluktende hotellrom i Kualalumpur, mens Sveinmain, uten sammenligning forøvrig måtte forlate sine døende venner på fjellet, slite seg ned til Basecamp 4 for å prøve å sove, og lure på: Hva gikk egentlig galt….

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: