Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Oversikt: Årets første 4 måneder

Posted by preikestolengamers den 7. mai 2008

Folk kommer og går. Brettspill kommer og går. Men hver mandag er det aktivitet i Preikestolen Gamers (PG) og for de som aldri får nok har det også vært en del fredager. Etter 4 måneder har det vært hele 19 spillkvelder i Preikestolen Gamers. Noen faste medlemmer (les: fast inventar) har flyttet eller tatt permisjon, slik at snittet har gått noe ned (5,58 per spillkveld). Likevel har 15 personer vært innom PG og hvis alle skulle komme samtidig sliter vi med lokalitene. Foruten Sveinmain (uten main ingen referat) som alltid kommer, er det 5 faste spillere.

Som oftest blir det spilt på ett bord, mens Spill-loftet slet to ganger med både for få stoler og parkeringsplasser (da ble det spilt på 2 bord). 11 spillkvelder fant sted i Grotten-senter.

Hittil har det vært 49 spillsesjoner fordelt over 34 ulike spill. Bare 9 spill ble spilt mer enn 1 gang! Det gjelder ofte for våre starter/dessert-spill som Diamant, Guillotine og Ave Ceasar. En rask titt i mitt spillskap viser at her alene står 35 spill som PG ikke har spilt i år. Det mangler ikke på variasjon i PG!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: