Første PG-kveld etter navneskiftet

Tre ihuga gamers hadde fått permisjon fra hjemmefronten og var samlet til en helaften i togets tegn. Valget falt på Stephensons Rocket. Hollender hadde en spillgjennomgang fra i vår på nakken mens Sveinmain og Black Ant var førstereisgutter.

Black Ant og Sveinmain knivet i kjent stil fra starten om orange og gul bane, mens Hollender satset på flere (jern-)hester i andre enden av brettet. Sveinmain hadde taktikken klar – fusjoner mest mulig for å ta ut mest mulig kjappe gevinster. Hollender satset bredt og langsiktig og kjørte massivt på stasjoner langs sine linjer. Black ant hadde ingen klar strategi, bortsett fra å ta ting som de kom og som vanlig forpurre mest mulig for Sveinmain.

Etter hvert fusjonerte gul i orange og orange i blå bane som dermed ble den dominerende. Svart fusjonerte også i blå, mens hollender forsøkte å kjøre rød bane over i blå for å kuppe aksjemajoriteten i blå bane fra Black Ant. Black ant fikk overraskende hjelp av Sveinmain for å hindre dette og forpurret dermed Hollender sine kupplaner.

Imens bygget Sveinmain og Black ant opp grå og lilla jernbane i nord. Sveinmain fusjonerte lilla i grå, og tapte noe aksjer på det. Black ant fikk dratt inn mange stasjoner og fikk fusjonert grå i rød, og klarte med det å kuppe aksjemajoriteten fra en farlig sterk Hollender. Til sist scoret Sveinmain bra på penger i banken ut fra taktikken om kjappe gevinster, Hollender var stor på stasjoner, mens Black ant var dominerende i aksjer. Totalt ga det dette resultatet :

Black ant : 62000
Hollender : 52000
Sveinmain : 50000

Som ”filler” på slutten spilte vi en runde Trans America. Sveinmain og Hollender vekslet på å vinne omgangene, mens Black ant sakte nærmest seg banens slutt. I siste runde fikk Black Ant diagonalt forskjellige byer fra Hollender og Sveinmain, og måtte gå hele veien uten hjelp. Hollender og Sveimain koste seg i hverandres selskap og kunne med triumferende smil kruse inn til sine respektive byer. Black ant tok dermed et kjempesprang inn i den store tog-evigheten og spillet var slutt.

Sveinmain : 9 p
Hollender : 6 p
Black ant : 0 p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: