Førjulsspillkveld 20. desember 2004


Oppmøtet var preget av julevask, og andre juleforberedelser, men SveinT, Sveinmain og Tore skulle i allefall teste ut Puerto Rico for alvor. Vi hadde alle prøvd en runde tidligere, men kom da ikke til mål. Etter en kjapp repetisjon var vi i gang. SveinT. satset på karriere som kornbonde. Tore satset på Indigoprodukjson, mens Sveinmain gikk for sukker. SveinT. ble stadig større på korn, etter som de ikke krever noen fabrikk for å skape råstoffer. SveinT og Sveinmain skaffet seg også en dobbel farm, mens SveinT og Tore skaffet seg steinbrudd i stedet for farm kortet. SveinT. tok en tidlig ledelse i antall seierspoeng, foran oss to andre som lå 5 til 10 poeng bak. Tore fikk inn en indigoleveranse, mens Sveinmain stadig måtte hive kaffe på sjøen. Etter hvert fikk Sveinmain levert sin kaffeleveranse til handelshuset, og brukte pengene på å kunne levere mer varer til handelshuset av samme slag. SveinT. ble stadig kaptein på skipet og fikk levert inn masse korn, og ble rik på seierspoeng, Sveinmain ble meget rik på penger, mens Tore lå å vaket sånn mellom fugl og fisk. Sveinmain fikk kjøpt seg 2 av de store avslutningshusene, og SveinT. fikk kjøpt seg ett. Sveinmain avsluttet spillet med å fylle opp alle sine 12 felt med bygninger. SveinT. manglet 1 krone på å kunne kjøpe seg ett stort handelshus til. Tore måtte klare seg uten. Tore endte på 26 poeng. Svein T. endte på 41, og manglet en neger på å få 42 poeng, siden han hadde poeng for hver 3. svarte arbeider. Mens Sveinmain endte opp med 42 poeng, og stakk av med en meget tynn men god seier.

Idar dukket også opp etter endt Puerto Rico spilling, og fikk lov å være med å bake noen gode og dårlige pizzaer til jul, i spillet Mamma Mia. SveinT. og Tore fikk en pangstart på 1. runde, og fikk bakt 4 pizzaer hver. Idar prøvde seg med sviskepizza, uten å lykkes helt, og sto med ingen bakte pizzaer, mens Sveinmain sto med 1 ussel en. Runde 2 fortsatte som den forrige, og SveinT og Tore fikk inn 2 nye pizzaer hver. Sveinmain og Idar fikk bakt en hver. Siste runde og Tore og SveinT. vurderte med omhu når de skulle spille sine 2 pizzaer, mens Sveinmain og Idar måtte bake hver bidige gang det var deres tur. Resultatet ble også deretter. Tore ble kveldens ukronede pizzakonge og satte en rekord som kun kan tangeres, og prikket inn Alle sine 8 pizzaer. Gratulerer. Skulle tro han hadde hatt sommmerjobb på Dollie dimple, eller hadde vært sammen dollie på framhaldskolen. Idars sviskepizza var nok litt for spesiell for markedet på Jørpeland, og han ble kun stående med 3 pizzaer. Sveinmain fikk inn 4 stykk, mens SveinT. som lå med 6 før siste runde slet med å finne de riktige ingrediensene, og ble stående med 6 bakte pizzaer. Så nå er der bare å få frem Grandiosaen på julaften. Bon Appetit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: